Kontakt oss


Har du et spørsmål angående våre tjenester eller noe du lurer på, ta kontakt for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt.

Du kan og bruke kontaktskjemaet til høyre, vi vil svare så fort vi har mulighet.

Daglig leder Bror Hallerud 923 38 811

Anleggsgartnermester Pål Lund 952 91 000

Hovedkontor: Furustadveien 125, 3232 Sandefjord

Anleggsgartner Øst

Les vår Personvernerklæring nederst på siden

Ta kontakt i dag!

 
 
 
 
 
Jeg gir mitt samtykke til at Anleggsgarter Øst kan behandle mine data i forbindelse med svar på denne henvendelsen. Les mer om dette under vår Personvernerklæring.
 
 

Personvernerklæring for Anleggsgartner Øst

Vår personvernerklæring forteller hvilken informasjon Anleggsgartner Øst samler inn og hva vi bruker den til. Innsamling av personopplysninger er basert på samtykke.
Personvernlovgivningen skal ivareta dine rettigheter. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på, når det samles inn og behandles opplysninger om deg.


DISSE PERSONLIGE DATA SAMLER VI INN

  • Fra besøk på vårt nettsted www.anleggsgartnerost.no:
    Kontaktskjema: Det er kun informasjon fra kontaktskjema som du frivillig sender inn, som blir lagret. Informasjonen herfra kan være navn, e-postadresse, telefonnummer og hva din henvendelse gjelder. Behandlingsgrunnlaget til behandling av personopplysninger er frivillig samtykke fra deg.
  • Ved jobbsøknader til Anleggsgartner Øst:
    - Informasjonen som navn, adresse, kontaktopplysninger, CV og vitnemål/attester
    - Opplysninger fra oppgitte referanser
    Opplysninger fra jobbsøknader slettes ett halvt år etter mottatt søknad.
  • Fra E-post:
    - E-post som gjelder pågående kundeprosjekter lagres på ubestemt tid for kundeadministrasjon, fakturering og levering av tjenester. Historikk er viktig for å kunne gi best mulig kundeservice. Opplysninger her slettes ikke automatisk.

Dine data blir ikke delt med andre.


OM COOKIES
En cookie er en liten tekstfil som plasseres på din datamaskin, telefon eller nettbrett når du laster ned et nettsted.


Google Analytics er en tjeneste for innsamling og analyse av besøksstatistikk. Denne tjenesten benytter cookies for å analysere hvordan brukerne benytter nettstedet. Google bruker informasjonen som innhentes for å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet for eieren av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av Internett. Vi benytter informasjonen som samles inn for å se hvilke sider som blir besøkt, hvordan besøkende navigerer rundt på siden, hva slags utstyr som brukes for å lese nettsiden og lignende. Tjenesten samler ikke inn informasjon som gjør det mulig for oss å identifisere enkeltpersoner.


Google Tag Manager

Vi bruker Goolge Tag Manager for å organisere og styre script som kjører på våre domener.


OM STATISTIKK FRA NETTSTEDET
Pr. i dag ser vi, via nettstedets statistikk: besøk totalt, hvilke land besøkende kommer fra og hvilke enheter og nettlesere som brukes. IP adresser eller annen personopplysning fra besøkende er ikke tilgjengelig.


RETTIGHETER
Dine data har du alle rettigheter over. Du kan trekke tilbake samtykke du tidligere har gitt til behandling av dine data, når som helst.
Du har rett til kopi av personopplysninger og få de korrigert om de er unøyaktige eller utdaterte.
Du har rett til å be om at personopplysninger slettes når det ikke er lenger er behov for Anleggsgartner Øst å oppbevare slike data.

Dersom du mener Anleggsgartner Øst ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til Personopplysningsloven har du rett til å klage til tilsynsmyndighet som er Datatilsynet, les mer på www.datatilsynet.no om lover og regler.


Eventuelle forespørsler om dine rettigheter angående personopplysninger sendes daglig leder i Anleggsgartner Øst. Svar vil sendes deg så raskt som mulig og ikke senere enn 30 dager etter mottatt henvendelse.


Behandlingsansvarlig for personopplysninger i Anleggsgartner Øst er daglig leder.

Kontaktinformasjon:
Daglig leder: Bror Hallerud
Telefon: 923 38 811
e-post: bror@agost.no

Anleggsgartner Øst

Kontakt oss

Daglig leder Bror Hallerud tlf. 92 33 88 11

Anleggsgartnermester Pål Lund tlf. 952 91 000

Furustadveien 125, Sandefjord

Gjellebekkstubben 10, Lierskogen

© Anleggsgartner Øst 2020


Webdesign: Form & Fantasi