Om oss

Hvem er vi

Om Anleggsgartner Øst

Selskapet ble etablert ved at den unge anleggsgartneren Bror Hallerud med fartstid i Steen & Lund hadde ambisjoner om å starte for seg selv. Samtidig var anleggsgartnermester Pål Lund klar for å utvikle et nytt anleggsgartnerfirma etter å ha bygd Steen & Lund til å bli landets største – og solgt seg ut.

Utover våren og sommeren 2020 styrket Bror og Pål laget med flere dyktige fagfolk med lang erfaring og lidenskap for faget – alle med klare ambisjoner om å utvikle et selskap med fokus på kreativitet og bærekraftige løsninger.

Eierne av Anleggsgartner Øst er alle anleggsgartnermestere eller anleggsgartnere, og alle er operative i selskapet. De ønsker sammen med stadig flere medarbeidere å skape et anleggsgartnerfirma som rendyrker faget. Sammen danner de et team som har erfaring og kompetanse, som oser av faglig stolthet og som evner å forstå og levere de løsningene som kundene drømmer om.

Selskapets hovedområde er Vestfold Telemark fylkeskommune og kommunene Kongsberg, Øvre Eiker, Drammen, Lier, Asker og Bærum. Det betyr alle grønne oppdrag mellom Porsgrunn og Oslo er interessante for Anleggsgartner Øst.

Medarbeiderne i anleggsgartner Øst vil gjøre et grønt fag enda grønnere. «Bærekraftig» er deres stempel på hvert eneste prosjekt.

Våre medarbeidere

Bror Hallerud
Bror Hallerud

Prosjektleder
92 33 88 11
bror@agost.no

Pål Lund
Pål Lund

Anleggsgartnermester
952 91 000
pal@agost.no

Jørgen Hellum
Jørgen Hellum

Anleggsgartner
979 80 852
jorgen@agost.no

Bjørn Skorgen-Casell
Bjørn Skorgen-Casell

Landskapsingenør
915 48 777
bjorn@agost.no

Jonas Ragnarsson
Jonas Ragnarsson

Maskinkjører/formann
456 91 389
jonas@agost.no

Håkon Lund
Håkon Lund

Anleggsgartner
970 00 035
haakon@agost.no

Bjørg Sæterstøen Eriksen

Vedlikeholdsleder
952 92 489
bjørg.s.eriksen@agost.no