Stilling ledig

Vi søker nye medarbeidere

Bli med på Det Grønne Vinnerlaget!

Vi trenger flere flinke fagfolk:

Våre medarbeidere har et inderlig ønske om å være best i bransjen. Kundene våre setter stor pris på det, og nå trenger vi flere medarbeidere.

Til våre avdelinger i Drammen og Sandefjord søker vi

  • Fagarbeidere/anleggsgartnere til vedlikehold
    • Hovedoppgavene vil være vedlikehold av anlegg, plenklipping, beskjæring etc.
  • Fagarbeidere/anleggsgartnere til våre anlegg
    • Hovedoppgavene vil være å etablere nye anlegg, steinlegging, naturstein, planting etc.

Vårt mål er å gjøre det trivelig for folk å ferdes i uterommene, enten vi snakker om en privat hage, en gårdsplass eller et travelt uterom. Våre fagarbeidere tar ansvar for at plantene trives, at stein og murer er holdbare og at de tåler bruk, vær og vind.

Med FNs bærekraftmål som ideal, kan vi sette stemplet «bærekraftig» på hvert prosjekt. Vårt mål er å gjøre det grønne faget vårt enda grønnere!

Private, næringslivet og det offentlige er våre kunder. Arbeidsområdet er fra Porsgrunn til Oslo. For to år siden startet vi med én ansatt.  Nå har vi passert 20.

I Anleggsgartner Øst legger vi stor vekt på at alle skal trives. Vi jobber hardt sammen, har det mye moro sammen og deler en felles interesse: lidenskapen og stoltheten for anleggsgartnerfaget.

Vi er overbevist om at god stemning på jobben bidrar til høy kvalitet og produktivitet. Derfor heier på hverandre, hjelper hverandre og tar vare på hverandre. Alle bidrar med positiv innstilling og godt humør. Turer og sosiale arrangementer bygger laget og styrker samholdet.

Ønsker du å bli en del av vår hardtarbeidende og trivelige gjeng, har vi plass til deg på Det Grønne Vinnerlaget.

Ta gjerne en telefon til driftsleder Bror Hallerud (923 38 811) eller daglig leder Pål Lund (952 91 00)

pal@agost.no

Ønsker du å bli en del av teamet vårt ? Ta kontakt!