Søk

Meny

Velkommen til Anleggsgartner Øst Geilo.

Med lidenskap og stolthet skaper vi uterom du hittil bare har drømt om. Vi lytter til dine behov og vi finner kreative, lekre og varige løsninger som løfter hele hus – eller hytteeiendommen til et nytt nivå. Vi kan fikse alt fra grunnarbeid, avløpsanlegg, natursteinsmur og alt innen faste dekker. Vi lover kvalitet fra A til Å, og at vi hjelper deg fra idé til ferdig produkt.

Se våre tjenester.

Ta gjerne kontakt

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt! Stort eller lite – vi er lidenskapelig opptatt av uteområder. Kontakt oss i dag!

ANLEGGSGARTNER ØST GEILO

Lienvegen 155A, 3580 Geilo

Jostein Bjørnstad

Daglig Leder

Mobil: +47 906 56 329
jostein@agost.no

Stolt historie på Geilo

Anleggsgartner Øst Geilo AS ble etablert våren 2022. Vi har arbeidet med offentlige og private prosjekter i Hallingdal i over 10 år. Vårt selskap er lokalt basert på Geilo, med kontorer og lager på Geilo Næringspark i Lienvegen 155A.

Vi er et team av fagpersoner med ekspertise innen ulike områder, inkludert anleggsmaskinførerfaget, svennebrev i tømrerfaget og flere fagbrev innen anleggsgartnerfaget. Med mer enn 15 års erfaring innen hvert felt, er vi en totalleverandør for alle typer utendørsprosjekter.

 

Vi er åtte ansatte som alle bor på Geilo, og hovedtyngden av prosjektene vi utfører er i øvre Hallingdal. De siste årene har vi jobbet mye med fritidsboliger, og vi tar oss av prosjektering og utførelse av uterom. Vi har bred erfaring med skifer, natursteinsmurer og tørrmur. Vi foretrekker norske produkter som skifer, granitt og betong, og vi hjelper gjerne med å finne det riktige produktet for dine behov. Med våre pålitelige leverandører av planter, plen og bunndekke er vi klare for alle typer utendørsprosjekter.

Mange på Geilo ønsker å skape uterom med varige materialer og smarte løsninger. Vi setter vår stolthet i at hver eneste eiendom vi oppgraderer skal få sitt unike preg.»

Vi utfører grunnarbeid og ser på oss selv som den grønne entreprenøren. Vi er gjerne med i tidligfasen for ditt prosjekt, for å planlegge uterom og ta vare på natur og omgivelsene rundt. Vi har et stort fokus på å minske avtrykket i ditt grunnarbeids prosjekt, og sette naturen tilbake. Dette er lønnsomt for klimaet og lommeboken.

 

Vi utfører alt innen infiltrasjonsanlegg selv om det ofte er krevende med plassering, derfor har vi løsninger og maskiner til å få gjennomført selv på utfordrende plasser.

 

Vinteren 2023 ble vi miljøsertifisert av miljøfyrtårn, noe vi er stolte av og er i tråd mot vår visjon om å være den Grønne entreprenøren i Hallingdal.