Søk

Meny

Våre tjenester.

Vi, kanskje Norges mest lidenskapelige anleggsgartnere, er stolte av hvert eneste prosjekt vi leverer. Vår dedikasjon og lidenskap for hage- og landskapsdesign gjenspeiles i hvert unike prosjekt vi skaper. Med omhu og faglig ekspertise forvandler vi utemiljøer til fantastiske oaser av skjønnhet og funksjonalitet. Vi føler en dyp stolthet hver gang vi fullfører en suksessfull leveranse, da det bekrefter vår dedikasjon og er en kilde til kontinuerlig skaperglede.

Anleggsgartner Øst forvandler din private hage til en drømmeoase! Våre tjenester inkluderer brostein, kantstein, støttemurer av naturstein, forblending med naturstein, nyplanting, ferdigplen, takhager og belegningsstein.

Vi er eksperter på brostein og kantstein, skaper imponerende oppkjørsler og elegante stier. Våre støttemurer av naturstein gir både praktisk nytte og naturlig skjønnhet til hagen din. Vi hjelper også med forblending med naturstein for en rustikk atmosfære.

Vår erfarne team vil sørge for nyplanting som gir en frodig og vakker hage, tilpasset ditt områdes klima og jordsmonn. Våre ferdigplener gir deg en perfekt og feilfri plen uten ujevnheter. Vi er også spesialister på takhager, enten du ønsker en blomsterhage, grønt område eller avslappende uteplass.

Belegningsstein legger til stil og karakter i uteplassen din, og vi tilbyr et bredt utvalg av farger, mønstre og teksturer. Kontakt Anleggsgartner Øst i dag, og la vårt dedikerte team av fagfolk hjelpe deg med å skape en hage du vil være stolt av!

Vi tilbyr også profesjonell rådgivning for private prosjekter og planlegning av uterom for hus og hytter. Vi har god erfaring med å være med i tidligfasen i prosjekter.

Vi er eksperter på å skape flotte utemiljøer for offentlige anlegg. Vårt erfarne team tilbyr skreddersydde løsninger for lekeplasser, gater, parker, barnehager og skoler.

Vi skaper sikre og fantasifulle lekeplasser med spennende apparater og trygge underlag. For gater og parker skaper vi vakre uterom med grøntområder, blomsterbed, benker og belysning.

Vi vet hvor viktig det er med trygge og inspirerende omgivelser for barnehager og skoler. Derfor designer og oppretter vi utendørs lekeområder, hageanlegg og uteklasserom som fremmer læring og trivsel.

Anleggsgartner Øst er kjent for kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet. Vi jobber tett med deg gjennom hele prosessen for å realisere dine visjoner.

Kontakt oss i dag for å utforske hvordan vi kan skape fantastiske utemiljøer for dine offentlige anlegg.

Vedlikehold av grøntanlegg har aldri vært enklere! Anleggsgartner Øst er din pålitelige partner når det gjelder å holde hagen din i perfekt stand. Med vårt omfattende utvalg av tjenester er vi klare til å ta hånd om alle aspekter knyttet til plenklipping, beskjæring, luking, gjødsling og vanning.

Vår dedikerte team av erfarne anleggsgartnere er lidenskapelige om å skape vakre utemiljøer som varer. Vi vet at en velstelt plen er hjertet av enhver hage, og derfor tilbyr vi profesjonell plenklipping som gir deg en perfekt og velpleiet plen. Våre eksperter er også eksperter på beskjæring og vil sørge for at dine busker, trær og planter vokser harmonisk og estetisk tiltalende.

Vi går også grundig til verks når det gjelder luking for å sikre at ugress ikke ødelegger din hage. Ved å tilby skreddersydd gjødsling og vanning, sikrer vi at dine planter får riktig næring og tilstrekkelig vann for sunn vekst og frodig skjønnhet.

Ta kontakt med Anleggsgartner Øst i dag, og la oss ta hånd om vedlikeholdet av dine grøntanlegg. Med vår ekspertise og lidenskap for detaljer kan du være trygg på at din hage vil blomstre og skinne året rundt. Opplev den enkle veien til en vakkert vedlikeholdt hage med Anleggsgartner Øst!

Anleggsgartner Øst er et dedikert team av fagfolk som er lidenskapelig opptatt av å skape inspirerende utendørsområder. Vi tar oss av alle aspekter ved grunnarbeid, inkludert viktige elementer som drenering, masseutskifting og infiltrasjon. Med vår ekspertise kan vi sikre et solid fundament for hus og hytter, som er essensielt for å opprettholde stabilitet og lang levetid.

Vår spesialisering innen overvannshåndtering er også en viktig del av vår tjeneste. Vi installerer effektive VA-ledninger som kanaliserer overflatevann bort fra bygninger og eiendommer, og sikrer at de forblir trygge og beskyttet mot potensielle skader. Vårt mål er å skape funksjonelle og estetisk tiltalende utendørsområder som forbedrer livskvaliteten til våre kunder.

Vi er stolte av å tilby omfattende grunnarbeidstjenester som imøtekommer individuelle behov og prosjektkrav. Vårt erfarne team bruker avanserte teknikker og moderne utstyr for å sikre nøyaktighet og kvalitet i alle prosjekter vi håndterer.

Uansett om det er et stort landskapsprosjekt eller en mindre hageomforming, kan du stole på Anleggsgartner Øst for ekspertise og dedikasjon til å levere imponerende resultater. Vi forvandler drømmer til virkelighet og skaper utendørsområder som inspirerer og engasjerer.

Kontakt oss gjerne for alle behov innen anleggsgartnerfaget. Vi kan tilby en rekke andre tjenester, blant annet disse.

• Rådgivning i private prosjekter
• Planlegging av uterom for hus og hytter

Hos oss får du alt på ett sted, så du slipper å forholde deg til mange leverandører. Vi har tett samarbeid med de beste i bransjen på disse tjenestene, og kan levere på dine behov i ett samlet prosjekt.

• Asfaltering
• Sprengning
• Trykkavløp